Boligene

Boligene får en skjermet og fin beliggenhet på solrik tomt i et svært barnevennlig område. Boligene spres i ti bygg med hyggelig uteområde med lekeplass, beplantning og et naturlig vannspeil. I tilknytning til boligene blir det biloppstillingsplasser. Noen av boligene får parkering på egen tomt. Eierne får mulighet til å leie carport eller parkering på felles tomt.

Yventunet blir organisert som to borettslag tilknyttet Halden Boligbyggelag. Er du medlem av Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag, kan du bruke forskjøpsretten du har opparbeidet deg der. 

PÅ YVENTUNET FÅR DU:

• Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
• Kjøkken fra Sigdal Kjøkken eller tilsvarende leverandør
• Flislagt bad
• Balkong eller terrasse
• Tilvalgsmuligheter
• Utvendig sportsbod
• Tilrettelagt elbil-parkering

VIDEO-OVERSIKT 30. MAI 2021:
BILDEOVERSIKT 22. mars
Klikk på bildene for større versjon:

Kun illustrasjoner – avvik forekommer

Yventunet oversikt retning øst
Amfi Borg Sarpsborg
Sarpsborg torg ©GryBjørckRåkil

Beliggenhet

Yventunet har kort vei til alt – skoler, barnehager, butikker og det meste du trenger i hverdagen.

Nærmeste matbutikk ligger tvers over veien. 

Amfi Borg med 70 butikker ligger bare en liten sykletur unna. Tar du bilen, er du i Sarpsborg sentrum på 6 minutter.

Fra 109-veien er du raskt på vei til Sarpsborg eller Fredrikstad. Bussene går ofte, og det er kun noen meter til nærmeste bussholdeplass. Det er kun 3-4 minutter til E6 med kort vei til Oslo og Sverige.

Flere skoler ligger i gangavstand til Yventunet. Hannestad barneskole, Tindlund barneskole og Tindlund ungdomsskole. I nærheten er det også flere barnehager.

Treningssentre finner du både i Sarpsborg sentrum, på Greåker og på Grålum. Får du lyst på en tur i skogen har Kalnesskogenn fine turløyper. Hit kommer du på åtte minutter. Tunevannet har bademuligheter, det samme har Høysand med 15 minutter i bil.

Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og planskisser er illustrasjoner og kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse.
Prosjektet er ikke detaljprosjektert og den videre prosjektering kan medføre endringer.