Kari var den første som flyttet inn på Yventunet:

- Her skal jeg bo til jeg blir gammel!

- Jeg er kjempefornøyd! Beliggenheten er perfekt, og nå slipper jeg å måtte tenke på vedlikehold og hagearbeid, sier Kari Gatevold idet hun slipper oss inn i sitt nye hjem i Yventunet I borettslag.

Kari er oppvokst på Melby i Tune, men har vært bosatt i Halden stort sett i hele voksenlivet. Men da hun ble enke for 10 år siden, begynte etter hvert tankene om å flytte tilbake til hjemlige trakter opp. Først for halvannet år tilbake i tid, falt brikkene på plass, forteller hun.

– Jeg var nysgjerrig på prosjektet og møtte opp på informasjonsmøtet som ble avholdt på Quality og likte godt både planløsning og størrelse på leilighetene i tomannsboligene.

Og da beliggenheten i tillegg var ypperlig, gikk det ikke veldig langt tid før hun hadde bestemt seg – og kunne velge drømmeleligheten.

– Jeg har flere tur- og omgangsvenner i samme område. I tillegg er det kort vei til E6 og jobben hos Fresius Kabi i Halden, hvor jeg har vært ansatt i 40 år.

Hun trekker også fram nærbutikkene, gode turområder og den gode bussforbindelsen «rett utenfor stuedøra» som tilbud som øker attraksjonen og bokvaliteten ytterligere.

Lettstelt og moderne

Like over nyttår flyttet hun inn, som førstemann på feltet.

– Er det første gangen du bor i et borettslag?

– Jeg var bosatt litt under ett års tid i Østre Lie Borettslag i Odinsvei i Halden for mange år siden, og kjente således til borettslagsmodellen. Dette er en boform som både passer min situasjon godt, og som gjør at mange – uansett alder – får mulighet til å komme inn på boligmarkedet.

Nå gleder Kari seg stort over en enkel hverdag i en moderne og lettstelt bolig, uten å ofre vedlikehold og plenklipp en tanke.

– I Halden bodde jeg i et gammelt hus på 230 kvadratmeter og med en hage på 1,6 mål som krever sitt.

Hun legger ikke skjul på at det har tatt noen uker på å bli ordentlig kjent med sitt nye hjem, men nå kan hun ikke tenke seg et bedre sted å bo.

– Her vil jeg bo til jeg blir gammel!, fastslår hun.

Kari Gatevold var førstemann til å flytte inn i Yventunet, og er veldig tilfreds med sitt nye hjem. – Jeg kan ikke tenke meg et bedre sted å bli gammel, sier hun.

Sønnen Christian bor midlertidig hjemme hos moren, og også han er imponert over hvor fin leiligheten er.

Her ligger Yventunet

Ta kontakt!

JAN-MARCUS LILLEDAL

Eiendomsmegler MNEF 

DNB EIENDOM HALDEN
Busterudgata 31, 1776 Halden